Proiect 3 - Discriminarea în muncă

Propunător: Sergiu Baltatescu

Scop
: Acest proiect urmăreşte să afle resorturile prin care se petrece discriminarea la locul de muncă în judeţul Bihor.

Obiective: Culegerea de date şi opinii despre discriminarea în muncă în intreprinderi. Identificarea practicilor şi atitudinile managerilor de resurse umane şi persoanelor-cheie din organizaţiile de muncă în legătură cu persoanele aparţinând grupurilor expuse discriminării: femei, persoane tinere (sau, în funcţie de context, în vârstă), persoane de etnie diferită, persoane cu dizabilităţi, persoane cu orientare sexuală diferită. Culegerea de date de la persoanele discriminate pentru a analiza contextul, justificarea modul în care s-a produs şi a fost justificată/disimulată discriminarea, modul de reacţie a persoanelor discriminate

Activităţi: 
        1. Realizarea UNUI interviu cu manageri de resurse umane 
        2. Realizarea de 2 interviuri cu persoane discriminate
Ghidurile de interviu sunt atasate in josul acestei pagini.

Selectati persoanele, realizati interviurile si transcrieti raspunsurile dupa inregistrarea audio pe care ati facut-o in cursul interviurilor (cu consimtamntul persoanelor intervievate !), fie după notitele pe care le veti lua in timpul interviului (care trebuie sa fie cat mai detaliate).

Transcrieti raspunsurile la interviu separat, in fisiere distincte pentru fiecare interviu. Reuniti apoi toate cele 3 interviuri intr-un fisier care va fi numit cu numele dvs. complet, asa cum figureaza in catalog (atentie, fara diacritice!).
ĉ
Sergiu Baltatescu,
14 nov. 2009, 14:43
ĉ
Sergiu Baltatescu,
5 ian. 2010, 06:59
Comments