Links‎ > ‎

Instrumentele mele

pCloud

postat 7 aug. 2019, 02:47 de Sergiu Baltatescu

pCloud 

Este acum principalul concurent pentru Dropbox. Îti oferă 10GB storage pe gratis si mai primești spațiu daca il descarci pe telefon. Îl poți descărca dacă clichezi aici

Zapier

postat 29 mai 2013, 01:21 de Sergiu Baltatescu   [ actualizat la 18 sept. 2013, 10:46 ]

Folosim Zapier la Sociologie Românească pentru a prelua si prioritiza trimiterile online de lucrări. 
Zapier culege trimite automat orice articol încărcat online prin intermediul JotFORM, colectând şi date precum titlul articolului, numele şi emailul autorului. Toate aceste date sunt trimise la Trello, serviciul pe care îl folosim pentru managementul sarcinilor redacţionale.
Zapier este un serviciu cu plată, dar poţi obţine un număr lunar rezonabil de trimiteri online.

Dropbox

postat 7 iul. 2010, 03:21 de Sergiu Baltatescu

Dropbox este un utilitar foarte bun daca lucrezi pe mai multe calculatoare (acasa, la serviciu, pe laptop...). Daca il instalezi pe fiecare dintre aceste calculatoare, iti permite sincronizarea intre ele a tuturor fisierelor introduse în directorul My Dropbox, care din acel moment sunt incarcate si pe server, astfel incat se poate astfel preveni distrugerea datelor.

Pe langa usurinta folosirii, are si posibilitati de colaborare intre utilizatori. În plus, foloseste browserul de fisiere window sau mac preferat al dvs., astfel ca utilizarea este foarte uşoară.

Daca va invitati prietenii, primiti spatiu de stocare suplimentar faţă de cei 2 GB gratuiti standard. Si răspunzând la invitatia mea, instaland programul, primiti in plus 250 MB spatiu pe server. Clikati aici.

1-3 of 3